martes, 11 de enero de 2011

Gimp

El Gimp és el programa escollit per retocar les fotografies, amb ell, he pogut retallar, variar el tamany de la imatge i eliminar elements de la fotografia, tot aquest procès el podeu veure a continuació:


1.Fotografia original.














Aquesta és la imatge que he escollit. Amb ella veurem tots els procesos que ens demana la pràctica retall de la imatge, reducció del tamany i fer despareixer un objecte o dos.



2.Retall de la imatge










Per retallar la imatge he anat a "caja d'herraminetas" i alla he selecionat "herramienta de recorte" amb aixó he aconseguit retallar la imatge tal i com jo volia.



3.Reducció de píxels.














Per reduir la pixelació de la imatge he anat a "Imagen" i alla he selecionat "Escalar imagen" aqui hi havia l'opció de triar la pixelació desitjada. Aquesta fotgrafia tenia 3.000 pixels i jo le reduit a 400 pixels.



4.Eliminació d'un element de la imatge.














Per tal d'eliminar un element de la imatge he anat a "Caja de herraminetas" i he seleccionat "Herramienta de clonado" llavors he mantingut presionat el botó de "ctrl." sobre aquella part de la imatge amb la que volia subplantar l'element, desprès només he tingut que passar el cursor per sobre dels elememts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario